Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

1 MESEČNI SPLETNI PROGRAM – REIKI 2. STOPNJA

  • ZAČETEKMar 18th - 5:00pop

  • KONECMar 18th - 6:30pop

  • KRAJSpletni tečaj

  • CENA VSTOPNICE250€

Mesečni spletni program zdravilske tehnike – “Reiki 2. stopnja”

Z 2. stopnjo se za nas začne dojemanje sveta iz čisto drugega zornega kota. Spoznamo, da ni vse sedaj in tukaj, temveč sta čas in prostor relativnega pomena. O tej relativnosti prostora in časa je pisal že Albert Einstein in z njo pretresel svet.  Vse to o čemer je govoril Einstein že pred dobrim stoletjem, bomo mi poskusili v praksi.

Znanja, ki jih bomo osvojili:

Naučili se bomo, kako se lahko premikamo v preteklost in prihodnost, kako krajšamo in daljšamo čas, kako razvijamo svoje intuitivne sposobnosti, da se lahko premikamo tudi v prostoru in ne samo času, ter še veliko več. Nekaj skrivnosti mora ostati tudi za same tečajnike.

PROGRAM zajema 5 MODULOV po 2 šolski uri

Kaj je v ceni?

V ceno je všteta literatura, posvetitev, energijsko čiščenje,  izvedba programa, dostop do posnetih vsebin, potrdilo o opravljenem programu, testiranje sposobnosti kanaliziranja na daljavo,  dostop do podporne FB skupine,  ter podpora po opravljenem programu.

Za koga je program primeren?

Za vsakega, ki je končal 1. stopnjo Reikija in  vadil vsaj en mesec na sebi in drugi osebi in je tečaj ali program 1. stopnje opravil pri meni.  Če te vseeno pokliče in nisi opravljal-a tečaja pri meni, te prosim, če stopiš pred tem z menoj v stik, saj je potrebno preveriti tvoje predznanje.

Kaj pa če  želim znanje samo obnoviti?

Če imaš tečaj že opravljen, pa čutiš, da bi rad-a znanje še enkrat ponovila, velja zate 50% popust na ceno tečaja. Razen iniciacije, dobiš vso podporo in dostop do vsebin, kot ostali.

Za vsa vprašanja mi lahko pišeš na  info@tatjanafrumen.si .

URNIK po MODULIH najdeš TUKAJ!

Reiki je partner za celo življenje in vsako priložnost, je tako težko našteti prednosti.

Ne obljubljam ti, da se ti bodo z znanjem z 2. stopnje dogajale same lepe stvari, to je iluzija. Nemalokrat se boš soočal-  s svojimi strahovi, ovirami, predsodki, kar bi se tudi drugače.

Z  Reikijem boš dobil-a občutek, da nisi sama in da je vse lažje, tudi takrat, ko rezultat morda ne bo takšen, kot si si ga želel-a, ali pričakoval-a.

Dogodek Podrobnosti
Datum:
18 marca
Čas:
17:00 - 18:30
Cena:
250€
Kategorije:
Dogodek Organizator
Tatjana Frumen
Email:
Dogodek Prizorišče
Spletni tečaj
Iz domačega naslonjača, DOMA,
+ Google Map
Telefon:
041444573