Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

Spletni program alternativne tehnike “REIKI 2. stopnja”

  • ZAČETEKDec 15th - 8:00pop

  • KONECDec 15th - 9:00pop

  • KRAJSpletni tečaj

  • CENA VSTOPNICE250€

Spletni program zdravilske tehnike – “Reiki 2. stopnja”

Z 2. stopnjo se za nas začne dojemanje sveta iz čisto drugega zornega kota. Spoznamo, da ni vse sedaj in tukaj, temveč sta čas in prostor relativnega pomena. O tej relativnosti prostora in časa je pisal že Albert Einstein in z njo pretresel svet.  Vse to o čemer je govoril Einstein že pred dobrim stoletjem, bomo mi poskusili v praksi.

Znanja, ki jih bomo osvojili:

Naučili se bomo, kako se lahko premikamo v preteklost in prihodnost, kako krajšamo in daljšamo čas, kako razvijamo svoje intuitivne sposobnosti, da se lahko premikamo tudi v prostoru in ne samo času, ter še veliko več. Nekaj skrivnosti mora ostati tudi za same tečajnike.

PROGRAM zajema 3 MODULE po 1,5 šolske ure + 4 dodatna srečanja, ki so namenjena vprašanjem in vaji

Kaj je v ceni?

V ceno je všteta literatura, posvetitev, energijsko čiščenje,  izvedba programa, celoletni dostop do posnetih vsebin, potrdilo o opravljenem programu, testiranje sposobnosti kanaliziranja na daljavo,  veliko praktične vaje, dostop do podporne FB skupine,  ter doživljenjska podpora po opravljenem programu.

Za koga je program primeren?

Za vsakega, ki je končal 1. stopnjo Reikija in  vadil vsaj en mesec na sebi in drugi osebi in je tečaj ali program 1. stopnje opravil pri meni.  Če te vseeno pokliče in nisi opravljal-a tečaja pri meni, te prosim, če stopiš pred tem z menoj v stik, da se dogovoriva o podrobnostih.

Kaj pa če želim znanje samo obnoviti?

V kolikor si tečaj že opravil-a in iz nekega razloga želiš znanje obnoviti ( ni pomembno kje si tečaj opravljal-a), zate velja 50% popust na objavljeno ceno.

Za vsa vprašanja mi lahko pišeš na  info@tatjanafrumen.si .

Reiki je partner za celo življenje in vsako priložnost, je tako težko našteti prednosti.

Ne obljubljam ti, da se ti bodo z znanjem z 2. stopnje dogajale same lepe stvari, to je iluzija. Nemalokrat se boš soočal-  s svojimi strahovi, ovirami, predsodki, kar bi se tudi drugače.

Z  Reikijem boš dobil-a občutek, da nisi sama in da je vse lažje, tudi takrat, ko rezultat morda ne bo takšen, kot si si ga želel-a, ali pričakoval-a.

S tečajem pričenjamo 15.12.2022!

Urnik srečanj ob torkih in četrtkih ob 20.00 uri!

Dogodek Podrobnosti
Datum:
15 decembra, 2022
Čas:
20:00 - 21:00
Cena:
250€
Kategorije:
Dogodek Organizator
Tatjana Frumen
Telefon:
+386 41 444 573
Email:
Dogodek Prizorišče
Spletni tečaj
Iz domačega naslonjača, DOMA,
+ Google Map
Telefon:
041444573