Loading Dogodki
  • This dogodek has passed.

Tečaj alternativne zdravilske tehnike “REIKI 2. stopnja”

  • ZAČETEKAvg 21st - 3:00pop

  • KONECAvg 21st - 9:30pop

  • KRAJHotel Bau

  • CENA VSTOPNICE250€

Tečaj  alternativne zdravilske tehnike – “Reiki 2. stopnja”

Z 2. stopnjo se za nas začne dojemanje sveta iz čisto drugega zornega kota. Spoznamo, da ni vse sedaj in tukaj, temveč sta čas in prostor relativnega pomena. O tej relativnosti prostora in časa je pisal že Albert Einstein in z njo pretresel svet.  Vse to o čemer je govoril Einstein že pred dobrim stoletjem, bomo mi poskusili v praksi.

Znanja, ki jih bomo na tečaju osvojili:

Na tečaju spoznamo, da se lahko premikamo v preteklost in prihodnost, da lahko krajšamo in daljšamo čas, da lahko razvijamo svoje intuitivne sposobnosti, da se lahko premikamo tudi v prostoru in ne samo času, ter še veliko več. Nekaj skrivnosti mora ostati tudi za same tečajnike.

Tečaj traja cel dan in je zelo intenziven.

Kaj je v ceni tečaja?

V ceno je všteta literatura, posvetitev, energijsko čiščenje,  izvedba tečaja, najem prostora, prigrizki, kavica in sok (dopoldan in popoldan), ter podpora pri delu tudi po tečaju. Prisotnost na tečaju je omejena na maksimalno  4 ljudi, zato da se lahko posvetim vsakemu posamezniku.

Za koga je tečaj primeren?

Tečaj je primeren za vsakega, ki je končal 1. stopnjo Reikija in  vadil vsaj en mesec na sebi in drugi osebi in je tečaj 1. stopnje opravil pri meni.  Če vas vseeno pokliče in niste opravljali tečaja pri meni, vas prosim, če stopite pred tem z menoj v stik, saj je potrebno preveriti vaše predznanje.

Za vsa vprašanja mi lahko pišete na  info@tatjanafrumen.si .

Reiki je partner za celo življenje in vsako priložnost, je tako težko našteti prednosti.

Ne obljubljam vam, da se vam bodo s tečajem 2. stopnje dogajale same lepe stvari, to je iluzija. Nemalokrat se boste soočali s svojimi strahovi, ovirami, predsodki, kar bi se tudi drugače.

Z  Reikijem boste dobili občutek, da niste sami in da je vse lažje, tudi takrat, ko rezultat morda ne bo takšen, kot ste si ga želeli, ali pričakovali.

Prijave najkasneje do 15.08.2020!

Dogodek Podrobnosti
Datum:
21 avgusta, 2020
Čas:
15:00 - 21:30
Cena:
250€
Kategorije:
Dogodek Organizator
Tatjana Frumen
Email:
Dogodek Prizorišče
Hotel Bau
Limbuška cesta 85, Maribor, 2000, Slovenia.
+ Google Map
Spletna stran:
http://www.hotel-bau.si/